De Stad Van Heimwee geschreven op de muziek van Stephen Emmer (Dutch)

De Stad Van Heimwee geschreven op de muziek van Stephen Emmer (Dutch)

Patty Harpenau

Kun je liefhebben als je niet weet wie je echt bent?

Wanneer Rachel Samuel haar roman inlevert bij de uitgeverij, denkt ze dat ze klaar is met graven in haar familiegeschiedenis. Eindelijk kan ze aan haar eigen leven beginnen. Maar op een avond in haar schrijfkamer dient zich een vervolg aan…

Dolf Hoffman groeit op in Buenos Aires. Om uit de verstikkende greep van zijn facistische ouders te ontsnappen en zijn schrijversdroom na te jagen, vlucht hij onder de valse naam Max Müller naar New York. Wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet, weten beiden nog niet wie zij werkelijk zijn.

In de stad van heimwee dringen Rachel en Max door tot het hart van hun familiegeschiedenis. Op zoek naar de waarheid en bovenal: zichzelf.

Harpenau speelt een ingenieus spel met haar lezers en creëert opnieuw een waanzinnig mooie, magische en ontroerende roman over familie, liefde en identiteit.

De Stad Van Heimwee is geschreven op de muziek van Stephen Emmer.

Stephen is een schoolvriend van Patty Harpenau. Toen zij de eerste klanken hoorde van zijn nieuwe album Maison Melody besloot zij om op zijn muziek te schrijven. Zo vonden muziek en woord elkaar in een vriendschap van jaren.

Contact Subscribe Mediamusic

Contactform


Please read our Privacy & Cookie statement