Zes uur cultuur op NPO Radio 1 vanuit Tivoli Vredenburg

Zes uur cultuur op NPO Radio 1 vanuit Tivoli Vredenburg

Radio.nl

NPO Radio 1 staat op 21 december zes uur lang in het teken van kunst en cultuur. Van 19:00 tot 01:00 uur bespreken Pieter van der Wielen, Jellie Brouwer, Atze de Vrieze en Elisabeth van Nimwegen het belang van kunst en cultuur in een samenleving, wat er is gebeurd het afgelopen jaar en hoe we met z’n allen het nieuwe jaar invaren.

Vanaf 19.00 uur spreken Jellie Brouwer en Pieter van der Wielen vanuit TivoliVredenburg met een divers gezelschap makers uit de wereld van de muziek, de literatuur, het theater, de musical en het cabaret.

Samen met Minister Ingrid van Engelshoven bespreken ze de reactie vanuit de politiek op het afgelopen jaar. Ook te gast is componist Stephen Emmer. De NPO ondersteunt zijn initiatief voor extra zendtijd cultuur.

Presentator Atze de Vrieze praat luisteraars elk uur bij over de laatste stand van zaken in de betreffende sector. Presentator Elisabeth van Nimwegen zoekt als een heuse soulsearcher in den lande naar de verhalen die niet vanuit TivoliVredenburg verteld kunnen worden. Ook zij is elk uur te horen.

Tussen 23.00 en 00.00 uur staat Met het Oog op Morgen ook zoveel mogelijk in het teken van cultuur.

[Radio.NL - Redactie - 2 december 2020]

Contact Subscribe Mediamusic

Contactform


Please read our Privacy & Cookie statement